שרימפס עם רוטב עגבניות חריף
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך עגבניות שזיף, מלח, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . נסו שרימפס עם רוטב עגבניות חריף, שרימפס מתובל עם רוטב עגבניות, ו פסטה עם שרימפס חריף ורוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל את השום בשמן זית עד רק זהב, כ 2 דקות. תיזהר לא לשרוף את השום.
מוסיפים את העגבניות ומפזרים מלח ופלפל קאיין. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות.
מתבלים את השרימפס במלח ומוסיפים לעגבניות. מבשלים 3 עד 5 דקות, או עד שכבר לא ורוד. מערבבים ב 1 כף חמאה לעושר נוסף,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.