שרימפס פירה
שרימפס פירה דורש בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון ללא גלוטן ופסקטרי זה מגיש 4 ומחירו 2.77$ למנה . בתוספת זו יש 474 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. זה מושלם לחג ההודיה . אם יש לכם פלפל, טימין, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 5 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 53% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פירה שרימפס , שרימפס ורוטב חום עם פירה תפוחי אדמה תוצרת בית , וסטאפ בקלה ושרימפס עם פירה מלח וחומץ .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים בסיר גדול את תפוחי האדמה, 2 כפות מהחמאה, השום וכף מלח.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את תפוחי האדמה ב-1 אינץ'. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד לריכוך, 15 עד 20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת.
מניחים את תפוחי האדמה בחזרה לסיר.
מוסיפים את 4 כפות החמאה הנותרות ואת החצי-חצי. בעזרת מועך ידני מועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה את הגרידה, העירית, הפטרוזיליה, התימין, כפית המלח הנותרת ו-1/2 כפית פלפל. לשמור על חום על אש נמוכה.
לשרימפס: במחבת טפלון בינונית, מחממים את החמאה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השרימפס ומפזרים את המלח והפלפל. מבשלים עד שהשרימפס מבושלים, כ-3 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את השרימפס ומניחים בצד. כשהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, קוצצים את השרימפס לחתיכות של 1/2 אינץ'. מערבבים את השרימפס ומיצי המחבת לתוך תפוחי האדמה.