שרימפס קוקוס עם מיונז צ'ילי מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס קוקוס עם מיונז צ'ילי מתוק. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. 123 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך פירורי לחם פאנקו יפני, שמן, רוטב צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס קוקוס עם מיונז צ'ילי מתוק, שרימפס קוקוס עם מתכון צ'ילי מאיו מתוק, ו שרימפס קוקוס עם רוטב צ'ילי מתוק.
הוראות
1 בקערה קטנה, לשלב את המיונז, רוטב צ 'ילי מתוק ואת רוטב חריף צ' ילי שום (אופציונלי). תניח בצד. 2 עם סכין קילוף, לחתוך עמוק באמצע החלק האחורי של השרימפס, אבל לא לחתוך את כל הדרך. זרוק את הווריד / דרכי השחור.3 סט שלוש קערות רדודות זה לצד זה.
מניחים קמח בקערה הראשונה; מקציפים את הביצה ואת חלב הקוקוס בשנייה; ומשלבים את הפנקו ואת פתיתי הקוקוס בשלישית.4
חום 2 אינץ ' של שמן במחבת סאוט מעל חום מתון עד מדחום רושם 177°.5 כמו השמן הוא חימום, לחם שרימפס על ידי טבילה את השרימפס משני הצדדים בקמח ומנער עודף. לטבול הבא בתערובת חלב ביצה / קוקוס ולאחר מכן פתיתי panko / קוקוס, טפיחות כדי להבטיח את מקלות הציפוי היטב.6 מטגנים את החסילון בקבוצות קטנות במשך 2-3 דקות עד חום זהוב משני הצדדים.
מגישים עם מיונז צ ' ילי מתוק לטבילה.