שרימפס Creole אופים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . אם יש לכם פטריות, פלפל, פלפל פימנטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו שרימפס מנגל קריאולי, שרימפס קריאולי, ו שרימפס קריאולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר להביא מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים אורז, מפחיתים חום, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מטגנים את הפטריות, גזר, בצל, פלפל ירוק, סלרי וקישואים בחמאה עד למכרז.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.