שש עשרה-Spice-שפשף חזה עוף עם רוטב חומץ פלפל שחור וסלט בצל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שש עשרה-Spice שפשף חזה עוף עם רוטב פלפל שחור חומץ וסלט בצל ירוק. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1096 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. גשו לסופר וקנו דבש, אבקת שום, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. נסו כריך חזיר עם רוטב חומץ פלפל שחור וסלט בצל ירוק, ספייס ספרדי שפשף צלע עין עם רוטב סטייק חומץ שרי, ו עוף צלוי עם רוטב חומץ פלפל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב לסלט, לשלב את הבצל הירוק, חומץ, דבש, צ ' ילי, מיונז, שמן ומלח ופלפל לטעום בבלנדר להתמזג עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מערבבים את הכרוב, בצל אדום ופרג בקערה, מוסיפים את הרוטב, ומערבבים עד בשילוב. מקפלים את הכוסברה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מכסים ומקררים בזמן שאתה גריל העוף או עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מתכון לפיצוצ'רי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
תחמם את הגריל שלך גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מערבבים יחד את אבקת אנצ 'ו, אבקת pasilla, כמון, כוסברה, זנגביל, סוכר חום, אבקת שום, אבקת בצל, allspice, קינמון, ציפורן, שומר, צ' ילה דה arbol, 2 כפות מלח, פלפל שחור קאיין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵף
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מברשת שני הצדדים של השדיים עם שמן העונה עם מלח. לשפשף את הצד העליון של כל שד עם כמה כפות של לשפשף ולמקם על הגריל, לשפשף בצד למטה. גריל עד חום זהוב מעט חרוך, 3 עד 4 דקות. הפוך את השדיים ולהמשיך צלייה עד רק מבושל דרך, 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הסר את העוף מן הגריל טפטוף עם רוטב חומץ פלפל שחור. אוהל רופף עם נייר כסף ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
תגיש את סלט הכרוב בצד.
8
מערבבים את החומץ, שמן, חרדל, דבש, מלח ופלפל בבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה. הרוטב יכול להתבצע 1 יום מראש, מכוסה ומקורר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.