קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות98
מגזין

תאילנדית זה אתה תאהב את זה חם קארי קערות אטריות בשר בקר, מלון ירוק עם לימון סורבה

תאילנדית זה אתה תאהב את זה חם קארי קערות אטריות בשר בקר, מלון ירוק עם לימון סורבה
תאילנדית זה אתה תאהב את זה חם קארי קערות אטריות בשר בקר, מלון ירוק עם לימון סורבה עשוי להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 781 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך שמן בטמפרטורה גבוהה, 3 פאונד פטריות שיטאקה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תערובת התבואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט דבש ופירות יער מעורבים עם וופלים מחיטה מלאה כקינוח. וזה מעולה. מתכונים דומים: בסגנון תאילנדי קארי שרימפס וקערות אטריות, קערות אטריות בשר תאילנדיות, ו קערות אטריות בטטה קארי ירוקות.

הוראות

1
שים את סטייק האגף במקפיא במשך כמה דקות כדי לסייע חיתוך דק בבטחה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
2
מחממים 1/2 כוס שמן במחבת קטנה על חום בינוני. לדלות את פרוסות שאלוט בקורנפלור ולנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את שאלוט לתוך שמן מחומם ולהסיר אותם צלחת מרופדת נייר מגבת כאשר הם הופכים צבע זהוב חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-דַק-
4
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני. מלח את המים ולהוסיף את הפסטה. תבשל לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בעוד מי פסטה מגיעים לרתיחה, גזע דק לחתוך את הפטריות, זרע דק לחתוך את הפלפלים מתוקים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
הסר את הבשר מן המקפיא דק לחתוך ברוחב 1/4 אינץ 'על ידי חתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת גדולה או בוק על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מוסיפים את הבשר ומבשלים בשכבה אחת במשך 2 עד 3 דקות. הפוך את הבשר והוסף שיטאקים, פלפלים מתוקים וחמים, שום ובצל ירוק. מוקפץ 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את משחת קארי, רוטב דגים ומניה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
רוטב דגיםרוטב דגים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
שום גויה®שום גויה®
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
מוסיפים את edamame, ומבשלים 1 דקה כדי לחמם דרך, ולאחר מכן להוסיף את בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
מסננים את הפסטה ומכניסים לקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים את תערובת הבשר, גרידת הלימון ומיץ ליים. לזרוק במרץ ומתבלים עם קצת פלפל שחור, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12
מקשטים בצלצלים מטוגנים מפוזרים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Aichenberg פרימיום Gruner Veltliner. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
גרונר הפרמיה של אייכנברג Veltlinern הוא מעדן אוסטרי משפחתי. יש לו ניחוחות של פירות טריים spiciness, עם הערות של פירות טרופיים ופלפל. הטריות בטעם נותנת טעמים של תפוחים ירוקים אשר לאורך זמן לארוז אגרוף בסוף. יין זה משתלב היטב עם בשר לבן, דגים, גבינות ומנות איטלקיות כגון פיצה ופסטה.