תאילנדית זה אתה תאהב את זה חם קארי קערות אטריות בשר בקר, מלון ירוק עם לימון סורבה
תאילנדית זה אתה תאהב את זה חם קארי קערות אטריות בשר בקר, מלון ירוק עם לימון סורבה עשוי להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 781 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך שמן בטמפרטורה גבוהה, 3 פאונד פטריות שיטאקה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תערובת התבואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט דבש ופירות יער מעורבים עם וופלים מחיטה מלאה כקינוח. וזה מעולה. מתכונים דומים: בסגנון תאילנדי קארי שרימפס וקערות אטריות, קערות אטריות בשר תאילנדיות, ו קערות אטריות בטטה קארי ירוקות.
הוראות
1
שים את סטייק האגף במקפיא במשך כמה דקות כדי לסייע חיתוך דק בבטחה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
2
מחממים 1/2 כוס שמן במחבת קטנה על חום בינוני. לדלות את פרוסות שאלוט בקורנפלור ולנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את שאלוט לתוך שמן מחומם ולהסיר אותם צלחת מרופדת נייר מגבת כאשר הם הופכים צבע זהוב חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-
4
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני. מלח את המים ולהוסיף את הפסטה. תבשל לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בעוד מי פסטה מגיעים לרתיחה, גזע דק לחתוך את הפטריות, זרע דק לחתוך את הפלפלים מתוקים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
הסר את הבשר מן המקפיא דק לחתוך ברוחב 1/4 אינץ 'על ידי חתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
7
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת גדולה או בוק על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מוסיפים את הבשר ומבשלים בשכבה אחת במשך 2 עד 3 דקות. הפוך את הבשר והוסף שיטאקים, פלפלים מתוקים וחמים, שום ובצל ירוק. מוקפץ 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את משחת קארי, רוטב דגים ומניה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי
1 כוס שום קצוץ
רוטב דגים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
פטריות שיטאקה
שום גויה®
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
9
מוסיפים את edamame, ומבשלים 1 דקה כדי לחמם דרך, ולאחר מכן להוסיף את בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
מסננים את הפסטה ומכניסים לקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים את תערובת הבשר, גרידת הלימון ומיץ ליים. לזרוק במרץ ומתבלים עם קצת פלפל שחור, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Aichenberg פרימיום Gruner Veltliner. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.