קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות56
ציון בריאות1
מגזין

תאנה וגרוייר פאלמייר

תאנה וגרוייר פאלמייר
פיג וגרוייר פלמייר עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 56 מנות. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם שימורי תאנה, גבינת gruyère, בצק עלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Ham, Gruyère & Honey-Mustard Palmiers, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו קרוסטיני תאנה אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לגלגל גיליון בצק עלים אחד לתוך מלבן 14 "x 10".
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2
מפזרים 1 גבינות Gruyre כוס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מגלגלים כל צד קצר, אופנת ג ' לירול, כדי להיפגש במרכז. חזור על הנוהל עם שאריות בצק עלים וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
4
חותכים כל גליל לפרוסות 1/4".
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
מניחים פרוסות על גיליונות אפייה מרופדים בנייר קלף; מברשת עם שימורים מומסים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים ב 400 במשך 8 עד 10 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים חמים.
8
הפוך קדימה: אתה יכול לעשות את המאפים האלה קדימה להקפיא את הלחמניות uncut, unbaked. גלילי לעטוף בניילון נצמד כבדים, להקפיא. כדי לשרת, בואו לחמניות לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מברשת עם שימורים ואופים כמו לעיל.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה