תבלין ופרמג'יאנו מצופה בטילפיה ברוטב עגבניות מהיר
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם סוכר מגורען, עשבי תיבול, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: תבלין ופרמג'יאנו מצופה בטילפיה ברוטב עגבניות מהיר, אמנון מצופה בפרמזן ברוטב עגבניות-בזיליקום, ו דג אמנון מצופה בפנקו ברוטב בזיליקום עגבניות טרי + בגידה.
הוראות
ב קטן (1 - כדי 2-ליטר), סיר כבד, לבשל את השום ב 2 Tbs. של שמן על חום בינוני עד שהוא מתחיל צבע, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות והמיצים, הסוכר והקמצוץ של מלח ופלפל. מבשלים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם לשבור את העגבניות עם כף עץ. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בינתיים, על צלחת גדולה, לזרוק את פירורי הלחם, Parmigiano, עשבי תיבול, 1/4 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר. מתבלים את הדגים במלח ופלפל. לנצח את הביצה בצלחת רחבה, רדודה. טובלים כל פילה בביצה ולאחר מכן את תערובת פירורי הלחם, לחיצה על זה כדי לעזור לו לדבוק. במחבת 12 אינץ ' כבדה חובה לא מקל, לחמם את 4 Tbs הנותרים. שמן זית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שני פילה ומבשלים עד הציפוי משחימים יפה והבשר אטום ומבושל דרך, 2 עד 3 דקות בכל צד. תשתמש במרית מחוררת כדי להזיז את הדגים. חזור עם שאר הפילה.
מגישים את אמנון עם כפית של הרוטב. הגשת הצעות
ברוקולי מרוסק עם חומץ בלסמי.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.