קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

תבשילי טונה בודדים

תבשילי טונה בודדים
אם יש לך בערך 55 דקות לבלות במטבח, תבשילי טונה בודדים עשויים להיות מתכון פסקטרי מדהים לנסות. מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -27 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 420 קלוריות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. 24 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אם יש לכם תיבול, שמיר, עגבניות מיובשות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשילי טונה בודדים , תבשילי בראנץ' אישיים ותבשילי בראנץ' אישיים .

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
בינתיים, מערבבים בקערה גדולה את הטונה, המרק, הארטישוק, השמנת החמוצה, הפלפלים, הבצל, העגבניות המיובשות, הזיתים, השמיר, הצלפים, השום, קליפת הלימון ופתיתי הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מסננים פסטה; מערבבים לתוך תערובת הטונה. מחלקים בין שישה 10 אונקיות. רמקינים או כוסות רפרפת.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
בקערה קטנה מערבבים את פירורי הלחם, הגבינה והתיבול האיטלקי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מפזרים מעל תערובת טונה.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
6
מניחים רמקינים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
אופים ללא כיסוי ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה