קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

תבשיל אטריות יווניות (Pastitsio)

תבשיל אטריות יווניות (Pastitsio)
תבשיל אטריות יווני (Pastitsio) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, כוסברה טחונה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תבשיל פסטיטסיו יווני, פסטיטסיו יווני טעים {תבשיל בסגנון}, ו פסטיטסיו יווני (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים עד 400 מעלות F. חמאה 9 על 13 אינץ ' אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים את האטריות עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים את הבצל, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד ארומטי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מוסיפים את הכבש, כמון, כוסברה, קינמון,allspice, 1 כפית מלח ואת שאר 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל דרך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיף את רוטב העגבניות ונענע. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
10
לרוטב: מבשלים את החלב והשמנת מעל חום בינוני בסיר בינוני עם תחתית כבדה. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מוסיפים את הגבינה ומקציפים עד שהגבינה נמסה והרוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
הסר את המחבת מהחום ומערבבים ביוגורט.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
13
מוסיפים את רוטב הבשר לפסטה וזורקים היטב עד שהאטריות מצופות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
14
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה. כפית את רוטב הגבינה באופן שווה על גבי ואופים עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות. מגניב במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מפזרים מנטה קצוצה אם משתמשים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)