תבשיל אספרגוס
תבשיל אספרגוס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מלח, פירורי לחם, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל אספרגוס ונקניק, תבשיל חזיר ואספרגוס, ו תבשיל אספרגוס.
הוראות
מסדרים אספרגוס בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר כבד על חום בינוני; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף חלב; לבשל, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים 1/2 כוס גבינה ומלח, ויוצקים מעל אספרגוס.
מערבבים יחד הנותרים 1/4 גבינות כוס, פירורי לחם, 1 כף חמאה מומסת, ופפריקה; מפזרים באופן שווה על תבשיל.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד מחומם היטב.
* 3 פאונד אספרגוס טרי ניתן להחליף. הצמד את הקצוות הקשים; הסר קשקשים עם מקלף ירקות, אם תרצה בכך. מבשלים במים רותחים כדי לכסות 3 דקות, לנקז.