תבשיל בקר איטלקי עם קרום פולנטה
תבשיל בקר איטלקי עם קרום פולנטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם קמח תירס, עגבניות פטיט, נקניקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל עגבניות ובשר עם קרום פולנטה, תבשיל בקר ופולנטה איטלקי, ו תבשיל פטריות ומרסלה עם קרום פולנטה.
הוראות
תביא 3 כוסות מים ו 1 כפית. מלח לרתיחה ב 2-qt. סיר מעל חום בינוני-גבוה.
להקציף קמח תירס; להפחית את החום נמוך, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 3 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום, ומערבבים תיבול סטייק ו 1/4 כוס גבינה.
מורחים תערובת קמח תירס לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'.
נקניק איטלקי חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז ולהעביר לקערה.
בצל מטובל, פלפל, וקישואים בשמן חם במחבת מעל חום בינוני 5 דקות או עד פריך במכרז. מערבבים נקניק, עגבניות, רסק עגבניות; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות.
יוצקים תערובת נקניק מעל קרום קמח תירס.
מפזרים עם הנותרים 3/4 כוס גבינה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מבעבע.
מפזרים תבשיל עם פטרוזיליה רק לפני ההגשה.