תבשיל בקר ובירה Carbonnade
תבשיל בקר ובירה Carbonnade עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש בירה בלגית, מלח ופלפל, חמאה, טימין. זה מושלם עבור יום האב. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קרוק סיר בקר ובירה Carbonnade, בקר קרבונייד, ו בשר בקר בלגי Carbonnade (מתכונים דומים).
הוראות
חום הבשר: בשר בקר טחון יבש עם מגבות נייר, ואז מתבלים היטב עם מלח ופלפל. על התנור העליון, מחממים 2 כפות חמאה בתנור הולנדי גדול וכבד מעל חום בינוני גבוה עד חם, כמעט עישון.
עבודה בקבוצות, חום את הבשר, בלי לערבב, על 3 דקות בכל צד (לא לערבב, לתת את הבשר הזדמנות חום היטב).
מעביר בשר משחיםלקערה נפרדת.
הוסף 2 כפות חמאה לתנור הולנדי; להפחית את החום בינוני.
מוסיפים את הבצל ו 1/2 כפית מלח; מבשלים עד בצל הם השחמה, על 15 דקות.
מוסיפים קמח ומערבבים עד הבצל מצופה באופן שווה והקמח הוא משחי קלות, על 2 דקות.
מערבבים במרק, גירוד תחתית מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; מערבבים בירה, טימין, מפרץ, בשר משחי עם כל המיצים שהצטברו, ומלח ופלפל לפי הטעם. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה מלאה. להפחית את החום נמוך, לכסות חלקית, לתת לבשל במשך 2-3 שעות עד בשר הוא מזלג במכרז. (לחלופין יכול לבשל בתנור ב 300 ° F.)
מערבבים מדי פעם, מגרד את כל מה שהוא דבק לתחתית המחבת.
כחצי שעה לפני שהוא מסיים את הבישול, מוסיפים את החרדל והסוכר החום. להתאים תבלינים לפי הטעם.
מגישים: להשליך קורנית עלה דפנה. להתאים תבלינים עם מלח ופלפל לטעום ולהגיש. יכול להגיש רגיל, עם תפוחי אדמה, על אטריות, או על צ ' יפס.
לא משנה איזה שיכר השתמשת בבישול עושה לליווי משקה גדול לתבשיל.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירה הראשונה שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא הדחליל M. Etain קברנה סוביניון (תווית שחוקה). יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 350 דולר.
![דחליל מ ' אטיין קברנה סוביניון (תווית שחוקה)]()
דחליל מ ' אטיין קברנה סוביניון (תווית שחוקה)
מבחינה ארומטית, היין מראה יפה מאוד, גוונים בהירים של דובדבן, פטל ואוכמניות, יחד עם קליפת קינמון, תה מתובל ווניל. בכניסה היין רך ובעל גוף מלא, והחך מראה המשכיות של מרקם מתחילתו ועד סופו. טעמים של אוכמניות חמות וחמוציות טריות, רמז של אניסיד ו הערה בסיסית של קקאו כל להתיך יחד בגימור משולב אשר מציג את המרקם של סאטן כבד.