תבשיל בשר איטלקי מלוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 378 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-15 דקות. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך גזר גמדי, תערובת רוטב פסטו, תערובת רוטב עשבי שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל איטלקי מלוח, תבשיל בשר מתובל, ו תבשיל בשר מתובל.
הוראות
1
בתוך סיר 4 ליטר איטי, לשלב בשר תבשיל, בצל, עגבניות לא מצורפות, גזר רוטב עשבי שום לערבב. בקערה קטנה, לטאטא יחד את מרק רוטב פסטו לערבב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת רוטב פסטו
תערובת רוטב
תבשיל בשר בקר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.