תבשיל הברוקולי של דודה מילי.
תבשיל הברוקולי של דודה מילי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם קרוטונים מתובלים, ברוקולי, קרם מרוכז של מרק פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו סלט הברוקולי של דודה בובי, תבשיל ספגטי העוף של דודה ליז, ו גלילי העוף של מילי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים ברוקולי במים רותחים במשך 1 דקה.
בסיר מעל חום בינוני, מערבבים את הגבינה, שמנת של מרק פטריות, מלח ופלפל. מערבבים עד גבינה מותכת.
מוסיף את הברוקולי, ערבוב למעיל.
להעביר את התערובת לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
בסיר נפרד, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מערבבים את קרוטונים, ומפזרים על תערובת הברוקולי.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהציפוי משחימים וברוקולי רך.