קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות24
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל הברוקולי של דודה מילי.

תבשיל הברוקולי של דודה מילי.
תבשיל הברוקולי של דודה מילי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם קרוטונים מתובלים, ברוקולי, קרם מרוכז של מרק פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו סלט הברוקולי של דודה בובי, תבשיל ספגטי העוף של דודה ליז, ו גלילי העוף של מילי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים ברוקולי במים רותחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
לנקז, ולהניח בצד.
4
בסיר מעל חום בינוני, מערבבים את הגבינה, שמנת של מרק פטריות, מלח ופלפל. מערבבים עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
5
מוסיף את הברוקולי, ערבוב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
6
להעביר את התערובת לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
בסיר נפרד, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
8
מערבבים את קרוטונים, ומפזרים על תערובת הברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
קרוטוניםקרוטונים
9
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהציפוי משחימים וברוקולי רך.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד