קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

תבשיל הברוקולי של פגי

תבשיל הברוקולי של פגי
תבשיל הברוקולי של פגי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 730 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. אם יש לך ברוקולי, גבינת שמנת, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו הפוטפורי של דודה פגי, פאי פריטו של פגי היל, ו שעועית לבנה ורוזמרין לטבול על ידי פגי K (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן צלחת תבשיל 2 ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את הברוקולי הקפוא לסיר גדול ומכסים במים, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. כאשר המים מגיעים לרתיחה והברוקולי כבר לא קפוא, לנקז במסננת להגדיר בכיור.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בזמן ההמתנה ברוקולי לבוא לרתיחה, להכות את גבינת שמנת וביצים בקערה גדולה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את המרק המרוכז, רוטב ראנץ', שמנת חמוצה, מיונז, בצל וקמח; מערבבים היטב. מערבבים בברוקולי סחוט יחד עם גבינת צ ' דר עד מעורב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
רוטב ראנץרוטב ראנץ
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
5
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה. לזרוק את תערובת המילוי היבש עם חמאה מומסת, ולהתפשט באופן שווה על החלק העליון של התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע, והחלק העליון הוא חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.