תבשיל חזיר ואורז בר
תבשיל חזיר ואורז בר נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 6 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 539 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שום, חרדל, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש באבקת הקארי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. נסו תבשיל אורז פראי, תבשיל אורז בר ובשר חזיר, ו נקניק ותבשיל אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מרק עוף לרתיחה בסיר.
מוסיפים אורז בר; מכסים ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים במשך 35 דקות.
מערבבים אורז ארוך לאורז בר. ממשיכים להתבשל עד שנוזל נספג, תוך ערבוב מדי פעם, כ -25 דקות נוספות.
בזמן שהאורז מתבשל מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים פטריות, בצל, גזר, פלפל ירוק ושום עד שהם רכים ומשחימים, כ -10 דקות.
מערבבים יין לבן, רוטב סויה, חרדל יבש ואבקת קארי לירקות. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם, כ -20 דקות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
שלב חזיר, שמנת מרק פטריות ואורז מבושל עם הירקות.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה גדולה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע, כ-30 דקות.