קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

תבשיל טונה

תבשיל טונה
אם יש לך בסביבה 55 דקות כדי לבלות במטבח, תבשיל טונה יכול להיות נהדר pescatarian מתכון לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 643 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת, בצל, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 427 אוהדים. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, תבשיל טונה, ו תבשיל טונה.

הוראות

1
מבשלים את האטריות וברוקולי: מחממים תנור ל 204°. בסיר גדול (6 qt), מביאים 4 ליטרים של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים כף מלח. חזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הוסף אטריות. טבח חשף על חום גבוה על רתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
רגע לפני הפסטה הוא אל דנטה, (מוצק אבל מבושל דרך, זמן הבישול המוקדם פחות 2 דקות), מוסיפים את הברוקולי הקצוץ לפסטה ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מסננים במסננת ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
פטריות מטוגנות: בעוד הפסטה מבשלת, מטגנים את הפטריות במחבת בחום גבוה בינוני (אין צורך להוסיף חמאה או שמן, פטריות יבשלו במיץ שלהם).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
כאשר פטריות ויתרו על הלחות שלהם (כ 5-10 דקות), להסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
מבשלים את הבצל: לאחר שהפסטה נעשית ומנקזת במסננת, מחממים מחבת גדולה חסינת תנור על חום בינוני, מוסיפים 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את הבצלים ומבשלים אותם עד שקופים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1
מוסיפים את תערובת הפסטה והברוקולי חזרה לסיר; מערבבים את הפטריות. מערבבים את הטונה, פחית מרק פטריות שמנת, גבינה מגוררת, חלב ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3
למעלה עם צ ' יפס מרוסק: 
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
4
מורחים צ ' יפס כתוש על החלק העליון של התערובת.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
אופים: לבשל במשך 20 דקות ב 204° בתנור, עד ציפוי יש השחמה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק