תבשיל כרובית ברוקולי
תבשיל כרובית ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 672 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מיונז, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כרובית ותבשיל ברוקולי, תבשיל ברוקולי וכרובית, ו תבשיל כרובית ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
שים ברוקולי וכרובית בסירים נפרדים ושופכים מספיק מים לסירים כדי לכסות את הירקות לחלוטין; מביאים כל אחד לרתיחה ומבשלים עד למכרז, 3 עד 4 דקות.
מסננים כל ומערבבים בתבנית אפייה 11x7 אינץ'.
מקציפים ביצים בקערה עד שמנת.
מערבבים מיונז, בצל, ו 1/2 כוס גבינת צ ' דר לתוך הביצים; לשפוך על הירקות.
יוצקים חמאה מומסת על תערובת הברוקולי ומעל עם גבינת הצ ' דר הנותרת.
מפזרים קרוטונים על כל המנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה מבעבע, כ 40 דקות.