קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

תבשיל מאכלי ים בסן פרנסיסקו

תבשיל מאכלי ים בסן פרנסיסקו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סן פרנסיסקו תבשיל פירות ים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, יין, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פירות ים בסגנון סן פרנסיסקו Cioppino, תבשיל פירות ים, ו תבשיל פירות ים.

הוראות

1
בסיר מרק גדול, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את היין ומרתיחים עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את המניה, מיץ צדפות, עגבניות, טימין, עלה דפנה ורוטב חריף ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ומבשלים עד מופחת מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים רק עד שרובם נפתחים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
6
מוסיפים את הסנאפר והשרימפס, מכסים ומבשלים עד שהם מבושלים דרך והצדפות שנותרו נפתחו, 2 עד 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את פירות הים ל 4 קערות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את החמאה והפטרוזיליה ומבשלים על אש מתונה במשך 1 דקה, מערבלים את המחבת. כפית את המרק על פירות הים ומגישים עם טוסט שאור.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף