תבשיל נקניק-ביצה
תבשיל נקניק-ביצה דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית תקציב עבור סתיו. אם יש לכם לחם, תחליף ביצה, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 36%. נסו תבשיל ביצים מקסיקני, תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד לפצות תבשיל חסכוני וטעים, ו תבשיל ביצת נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קוביות לחם בתבנית אפייה של 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול; מניחים בצד.
מבשלים נקניק מעל חום בינוני עד השחמה, ערבוב עד שהוא מתפורר.
לנקז ולייבש עם מגבות נייר.
מפזרים נקניק מעל קוביות לחם.
מערבבים היטב את תחליף הביצה ואת שאר החומרים; מערבבים היטב.
יוצקים תערובת ביצים על נקניק. כיסוי וצינה 8 שעות.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 50 דקות או עד סט.
עצה: תבשיל לבבי זה נהדר עבור תפריט בראנץ'.
מגישים אותו עם גרגרי שום גבינה זיפי, סלט פירות טריים, ולוחמי עגבניות מתובלים.