תבשיל סלמון ברזילאי (מוקקה) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם פפריקה, מיץ ליים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי, עבור מוקקה (תבשיל דגים ברזילאי), ו תבשיל דגים ברזילאי / מוקקה.
הוראות
1
מערבבים יחד את החומרים המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2
תנו לסלמון להשרות בממרח הזה לפחות 2 שעות. כמה שיותר, יותר טוב.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
3
שכבת מרכיבים בסיר גדול: במחבת גדולה (מחבת גדולה מכוסה או תנור הולנדי), מעיל את החלק התחתון של המחבת עם כמה כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים שכבה של בצל פרוס, ולאחר מכן שכבה של פלפלים פרוסים, ושכבה של עגבניות פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מניחים את חתיכות הדגים, עם המרינדה, על גבי הכל, ולהתחיל שכבות שוב—בצל, פלפלים ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריט
1
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2
תוסיף כמחצית מהכוסברה הטריה שלך לפסגה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
3
יוצקים חלב קוקוס מעל.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
4
טפטוף בנדיבות עם שמן זית מעל (כמה כפות).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
5
מבשלים: להביא לרתיחה, להפחית את החום נמוך, לכסות ולתת להתבשל במשך 30 דקות עד שעה, עד הירקות מבושלים דרך.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.