תבשיל עוף, בייקון ותפוחי אדמה
עוף, בייקון & תבשיל תפוחי אדמה יכול להיות רק ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-299 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם תפוח אדמה חדש לתינוק, כמה ענפי טימין, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל תפוחי אדמה עם זיתים, פטריות, בייקון ובצל, Dublin Coddle (בייקון אירי, נקניק, תפוחי אדמה, ונזיד בצל), ו סיר אחד עוף ונזיד בייקון.
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול, או אם הבישול האיטי שלך יש פונקציה בראונינג, ואז להשתמש בזה. חום הירכיים עוף במשך כ 10 דקות, עד שיש להם צבע זהוב נחמד, ולאחר מכן להסיר ולהניח בצד. טיפ בבייקון ובשאלוט, וחום אלה, מדי.
הפוך הכל מלבד חלב חמאה, מיץ לימון ו 1 כף טרגון לתוך הבישול האיטי שלך. מבשלים על גבוה במשך 4-6 שעות, עד העוף הוא ממש רך ונופל מהעצם.
בדוק את הרוטב; אם אתה אוהב את זה קצת עבה, מסננים נוזלים לתוך מחבת ומרתיחים עד מעובה.
יוצקים את חלב החמאה, אם באמצעות, ו לטאטא עד חלקה.
מפזרים את מיץ לימון הנותרים טרגון, העונה, ואז להחזיר עוף, בייקון וירקות אם אתה צריך.