תבשיל פירה תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל פירה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 445 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, גבינת צ'דר חדה, קרם דייזי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו תבשיל פירה תפוחי אדמה, "הכל" תבשיל פירה, ו תבשיל פירה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. חמאה תבשיל 1 1/2 ליטר.
מניחים תפוחי אדמה בסיר 3 ליטר; מכסים במים קרים.
הוסף 1 כף מלח. מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד מזלג מכרז.
מסננים את תפוחי האדמה. שים פאן בחזרה על מבער במשך 1 דקה, רועד את המחבת עד תפוחי האדמה יבשים. מועך את תפוחי האדמה עם מרסק תפוחי אדמה או מיקסר.
מוסיפים את החמאה, שמנת חמוצה, גבינה, עירית ומלח 1/2 כפית הנותרים. מחית או מערבבים עד מעורב היטב.
כפית את התערובת לתוך צלחת תבשיל.
אופים את תפוחי האדמה במשך 20 עד 25 דקות או עד חם.
הסר מהתנור ומפזרים בצל וחתיכות בייקון מבושלות. החזירו את הצלחת לתנור ואפו במשך 5 דקות נוספות.