זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו צ'וריסו, יין, מיץ צדפות בבקבוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: צ'יקפיאה-תבשיל ארטישוק עם רוויל, תבשיל דגים קיץ עם רוויל, ו תבשיל פירות ים אביבי.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את צ ' וריסו ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
3
העברה לצלחת.
4
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן.
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את היין ואת השום טחון ומבשלים עד הנוזל מצטמצם 1/4 כוס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את צ ' וריסו, מיץ צדפות, עגבניות מרוסקות ותימין ומביאים לרתיחה. לכסות ולבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
בינתיים, לחתוך חתיכה 3 אינץ ' מן באגט לחתוך את הקרום. לרכך את חתיכת לחם ללא סרטנים מתחת למים זורמים, ולאחר מכן לסחוט כדי להסיר את המים העודפים. במעבד מזון, מחית את הלחם הרך עם המיונז, פלפלים אדומים, שיני שום מרוסקות וקיין.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בגט
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
9
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
חותכים את הבאגט הנותרים לפרוסות 1/4 אינץ ' ומסדרים על תבנית אפייה. לצלות במשך כ 3 דקות, פונה פעם אחת, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
בגט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
מוסיף את השרימפס וצדפות למחבת ומבשלים עד רק מבושל דרך. מערבבים ב 1/2 כוס של rouille ואת הפלפל השחור. מתבלים את התבשיל ואת שאר הרוויל במלח.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מורחים את הרוויל על קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
13
מגישים את התבשיל בקערות רדודות, מקושט עם קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
המלצת יין: רוס העשיר והארצי של פרובנס הולך טוב במיוחד עם תבשילי פירות ים. חפש את Domaine 1996 ז 'אן Bagnis L' Estandon Ros.