תבשיל פירות ים עם צ'וריסו ורולה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו צ'וריסו, יין, מיץ צדפות בבקבוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: צ'יקפיאה-תבשיל ארטישוק עם רוויל, תבשיל דגים קיץ עם רוויל, ו תבשיל פירות ים אביבי.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מוסיפים את צ ' וריסו ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 10 דקות.
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן.
מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את היין ואת השום טחון ומבשלים עד הנוזל מצטמצם 1/4 כוס, על 3 דקות.
מוסיפים את צ ' וריסו, מיץ צדפות, עגבניות מרוסקות ותימין ומביאים לרתיחה. לכסות ולבשל במשך 20 דקות.
בינתיים, לחתוך חתיכה 3 אינץ ' מן באגט לחתוך את הקרום. לרכך את חתיכת לחם ללא סרטנים מתחת למים זורמים, ולאחר מכן לסחוט כדי להסיר את המים העודפים. במעבד מזון, מחית את הלחם הרך עם המיונז, פלפלים אדומים, שיני שום מרוסקות וקיין.
חותכים את הבאגט הנותרים לפרוסות 1/4 אינץ ' ומסדרים על תבנית אפייה. לצלות במשך כ 3 דקות, פונה פעם אחת, עד הזהב.
מוסיף את השרימפס וצדפות למחבת ומבשלים עד רק מבושל דרך. מערבבים ב 1/2 כוס של rouille ואת הפלפל השחור. מתבלים את התבשיל ואת שאר הרוויל במלח.
מורחים את הרוויל על קרוטונים.
מגישים את התבשיל בקערות רדודות, מקושט עם קרוטונים.
המלצת יין: רוס העשיר והארצי של פרובנס הולך טוב במיוחד עם תבשילי פירות ים. חפש את Domaine 1996 ז 'אן Bagnis L' Estandon Ros.