תבשיל צדפות, צ'וריסו ושעועית לבנה
תבשיל צדפות, צ'וריסו & שעועית לבנה דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 444 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 41 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש צ'וריסו, חומץ שרי, עגבניות משומר, פטרוזיליה שטוח עלה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מרהיב. צ'וריסו לבן נזיד תבשיל, סעודת יום ראשון: תבשיל צדפות וצ'וריסו, ו מטבל שעועית צ'וריסו-לבן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מטגנים את הצ ' וריסו במחבת גדולה עם מכסה, על חום בינוני עד שהוא מתחיל להתפזר ולשחרר את השמן שלו.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות עד שמתחילים לרכך. לאחר מכן מוסיפים את השום ופטרוזיליה קצוצה דק, ומטגנים במשך 1 דקות יותר.
יוצקים על המניה והעגבניות. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום, ואז מוסיפים את השעועית וחומץ שרי. מבשלים במשך 10 דקות עד הנוזל מופחת מעט.
לפזר על הצדפות, לכסות עם המכסה קיטור במשך 2-4 דקות, רועד את המחבת מדי פעם עד הצדפות פתוחות. יש טעם קטן לפני תיבול, כמו צדפות יכול להיות מלוח למדי. ואז לפזר על פטרוזיליה קצוצה. לאכול עם הרבה לחם פריך.