קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות73
מגזין

תבשיל צדפות, צ'וריסו ושעועית לבנה

תבשיל צדפות, צ'וריסו ושעועית לבנה
תבשיל צדפות, צ'וריסו & שעועית לבנה דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 444 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 41 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש צ'וריסו, חומץ שרי, עגבניות משומר, פטרוזיליה שטוח עלה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מרהיב. צ'וריסו לבן נזיד תבשיל, סעודת יום ראשון: תבשיל צדפות וצ'וריסו, ו מטבל שעועית צ'וריסו-לבן דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מטגנים את הצ ' וריסו במחבת גדולה עם מכסה, על חום בינוני עד שהוא מתחיל להתפזר ולשחרר את השמן שלו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות עד שמתחילים לרכך. לאחר מכן מוסיפים את השום ופטרוזיליה קצוצה דק, ומטגנים במשך 1 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
יוצקים על המניה והעגבניות. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום, ואז מוסיפים את השעועית וחומץ שרי. מבשלים במשך 10 דקות עד הנוזל מופחת מעט.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
4
לפזר על הצדפות, לכסות עם המכסה קיטור במשך 2-4 דקות, רועד את המחבת מדי פעם עד הצדפות פתוחות. יש טעם קטן לפני תיבול, כמו צדפות יכול להיות מלוח למדי. ואז לפזר על פטרוזיליה קצוצה. לאכול עם הרבה לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

סטו עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל Vaca Vista קברנה סוביניון. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 115 דולר.
ניקל וניקל ואקה ויסטה קברנה סוביניון
ניקל וניקל ואקה ויסטה קברנה סוביניון
קהל מרנין מוחלט, זה אלון Knoll מחוז קברנה יש דומדמניות אדומות אקספרסיביות וניחוחות פרחוניים וטעמי פירות אדומים טהורים. רך ומשיי לאורך החיך, הפרי הוא עסיסי ומלא, עם טאנינים מלוטשים, mouthfeel רחב ואחד הגימורים החלקים, המלוטשים ביותר של הבציר.