תבשיל תפוחי אדמה, תירס ועוף (Ajiaco)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה, תירס, תבשיל עוף (Ajiaco). מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא זהב יוקון, שמן זית, אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 22 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תבשיל עוף, תירס ותפוחי אדמה קולומביאני {Ajiaco}, עוף קולומביאני, תירס, ותבשיל תפוחי אדמה: Ajiaco, ו תבשיל תפוחי אדמה: אג'יאקו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 1/2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים חצי עוף; מבשלים 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הסר עוף מהמחבת. חזור על הליך עם מחצית הנותרים של עוף.
הסר מן המחבת; להשליך טיפות.
מניחים 1 מרק כוס ו 1/2 כוס תירס במעבד מזון; תהליך עד תירס הוא pureed.
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
להוסיף 1 1 1/2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל וגזר; מטוגנים 2 דקות. מערבבים בתערובת תירס מחית, הנותרים 2 1/2 מרק כוסות, נשאר 1 כוס תירס, 1 1/2 כוסות מים, אורגנו, טימין; להביא לרתיחה. מערבבים באפיית תפוחי אדמה. להחזיר ירכיים עוף למחבת; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על תפוחי אדמה מלהידבק למחבת.
הוסף תפוח אדמה זהב יוקון; כיסוי ומבשל 25 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להסיר עוף מעצמות, להשליך עצמות. לגרוס עוף לחתיכות בגודל ביס. להחזיר עוף מגורר למחבת. מערבבים בכוסברה ו -4 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל שחור); לבשל, חשוף, 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מרק מצקת לתוך קערות; העליון עם אבוקדו צלפים.