תות-אוכמניות פריך אפוי בצנצנת
תות-אוכמניות פריך אפוי בצנצנת הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 359 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, קורנפלור, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: תות-אוכמניות ואפרסק פריך, אפרסק, תות, אוכמניות פריך, ו אוכמניות פריך.
הוראות
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או לסכל; להפריש.
מערבבים את האוכמניות, התותים, סוכר מגורען, קורנפלור, גרידת לימון, מיץ לימון ווניל בקערה גדולה ולזרוק למעייל את פירות יער; להפריש.
לטאטא את השקדים, קמח, סוכר חום, ומלח בקערה גדולה עד בשילוב שווה. באמצעות הידיים שלך, למזג את חתיכות חמאה ביסודיות לתוך החומרים היבשים עד שתוכל ליצור את התערובת לתוך כדור אחד, על 2 דקות. מחלקים את הכדור ל 4 חתיכות שוות וליצור את החתיכות לקציצות על 2 1/2 אינץ ' רחב; להפריש.מערבבים את תערובת ברי כדי להפיץ מחדש את המיצים, ולאחר מכן לחלק אותו בין הצנצנות.
מניחים 1 פטי חמאת שקדים על גבי פירות יער בכל צנצנת, לחיצה בעדינות כדי לדחוס את פירות יער.באופן שווה רווח הצנצנות על תבנית אפייה מוכן ואופים עד ציפוי הוא חום זהוב כהה ופריך והנוזל מבעבע סביב הקצוות של הצנצנת, על 30 דקות.
בואו להתקרר על מדף לפחות 30 דקות לפני ההגשה. אם לא מגישים מיד, תן לצ ' יפס להתקרר לטמפרטורת החדר, לכסות, ולקרר עד 4 ימים.