תות "פופ טארטס"
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: חמאת בוטנים וריבה פופ טארטס, עוגות פופ תות, ו עוגות תות s ' more.
הוראות
להקציף 2 כוסות בתוספת 2 כפות קמח, coarsesalt, וסוכר בקערה גדולה.
תוסיף חמאה.באמצעות קצות אצבעות או גב של מזלג, להתמזג inbutter עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים מי קרח על ידי כף גדושים לחים tossinguntil טופס. לאסוף בצק intoball. מחלקים לשניים; לעצב כל חצי לדיסק.לעטוף בניילון. צ ' יל לפחות 1 שעה.
קו 2 גליונות אפייה גדולים עםגיליון. עבודה עם דיסק 1 בכל פעם, לרדד את הבצק על משטח מקומח כדי about13x11 אינץ'. חתוך למלבן בגודל 12x10 אינץ', ואז חתוך לשמונה מלבנים בגודל 5x3 אינץ'.
סדר 4 מלבנים, מרווחים זה מזה, על כל גיליון. כף 1 1/2 כפות שמורות בשורה למטה במרכז כל אחרקטנגל. שימורים העליון עם מלבן secondough. באמצעות קצות האצבעות, בעדינות, לחץ על כל הקצוות של כל טארט כדי לאטום; לחץ על כל הקצוות עם קוצים של מזלג כדי כפול חותם.באמצעות קיסם, לתקוע כמה חורים במרכז המלבן בצק העליון. כיסוי; להקפיא tartson גיליונות לפחות 2 שעות ועד 1 שבוע.
עמדה 1 מתלה בשלישי העליון ו 1 rackin שליש תחתון של תנור מחממים to375°F.
אופים טארטים קפואים חשפו untilgolden, היפוך גיליונות לאחר 15 דקות, 25 עד 30 דקות בסך הכל (כמה משמר mayleak החוצה). מיד להעביר טארטים למתלה.לנפות אבקת סוכר קלות מעל.
מגישים חם בטמפרטורת החדר עם פירות יער טריים.
למנה: 383.3 קלוריות קלוריות,
7% קלוריות משומן, 22.0 גרם שומן,