קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

תירס בגריל עם מנגו-חמאת Habanero

תירס בגריל עם מנגו-חמאת Habanero
תירס בגריל עם חמאת מנגו-Habanero יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 254 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם צוף מנגו, מלח כשר, habanero צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תירס בגריל עם מנגו-חמאת Habanero, תירס בגריל עם מנגו-חמאת habanero, ו מנגו בגריל-Habanero Jerk Chicken (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב את המנגו קצוץ עם צוף מנגו, דבש habanero צ ' ילה. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד המנגו הוא רך מאוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
2 כוסות יין אדום ספרדי2 כוסות יין אדום ספרדי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
העברה למעבד מזון ומחית עד חלקה. מסננים את מחית מנגו לתוך קערה קטנה ולתת מגניב, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מחית מנגומחית מנגו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחק את מעבד המזון.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיף את מחית מנגו מקורר יחד עם החמאה, עלי כוסברה ומלח ומחית עד חלקה. לגרד את חמאת מנגו לתוך קערה קטנה, לכסות ולקרר עד צונן, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
מחית מנגומחית מנגו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. משוך את קליפות התירס למטה לבסיס הגבעולים, משאיר את הקליפות מצורף. זרוק את משי התירס. באמצעות מחרוזת הקצב, לקשור בחזרה את הקליפות. ממלאים קערה גדולה עם מים קרים, מלוחים ומטביעים את התירס במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
לנקז את התירס אבל לא לטפוח יבש. גריל את התירס על חום מתון, מפנה מדי פעם, עד רך משחימים כתמים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מעבירים את התירס ללוחות, מורחים עם חמאת מנגו-habanero ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר