תירס ושרימפס של בופור
מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: מרסלה-אפרסקים רטובים, Soused מקרל עם קרם fraîche & צלפים, ו סלט מקרל כתום זעפרן.
הוראות
בסיר גדול, מניחים את החסילון ב 2 ליטרים של מים קרים.
מוסיף את עלה המפרץ, פלפל, ואת הלימון חצוי וסחוט. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני.
מוסיף את התירס ולהסיר מהחום.
מסננים והופכים לקערת הגשה.
להסיר ולהשליך את הלימון חצוי עלה דפנה. מקפלים את הבצל הירוק ופרוסות לימון.
הפוך את ויניגרט ושופכים על התירס והשרימפס, זורק למעיל.
בואו לעמוד במשך 15 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ומגישים חמים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;