קושימומחה
מוכן ב13 שעות
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

תנור סופר קראנץ מבושל דבש טבל כנפיים

תנור סופר קראנץ מבושל דבש טבל כנפיים
תנור סופר קראנץ מבושל דבש טבול כנפיים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. אם יש לך אבקת שום, מלח, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו סופרבול כורכום כנפי דבש (אקזוטי & חייב לנסות), אגסים טבולים שוקולד עם שקדים קראנץ, ו שוקולד טבול חלבית טוסט קראנץ™ דגני מרשמלו פינוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את החמאה, רוטב פלפל חריף, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, אבקת בצל, ואבקת שום בקערה; לשפוך לתוך שקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את כנפי העוף, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר 12 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים שני גיליונות אפייה עם ספריי בישול לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מערבבים את קורנפלקס הכתוש, קמח, קמח תירס, ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר את כנפי העוף מן המרינדה, ולסחוט עודף. זרוק את המרינדה הנותרת. לחץ על הכנפיים לתוך תערובת קורנפלקס ומניח על דפי אפייה מוכנים. לרסס את החלק העליון של הכנפיים עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים בתנור שחומם מראש עד הבשר הוא כבר לא ורוד והוא משך בקלות מן העצם, 30 עד 40 דקות. בעוד העוף מתבשל, מערבבים יחד את פתיתי הדבש והפלפל האדום בסיר קטן על אש בינונית עד שהדבש מדלל. תתחמם עד שהכנפיים יהיו מוכנות. לאחר העוף מבושל, מניחים את הכנפיים לתוך קערה גדולה ערבוב טפטוף עם רוטב הדבש. לזרוק עד מצופה באופן שווה. עכשיו יהיה לך ערימה גדולה של חם, פריך, חריף, כנפיים דביקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.