קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

תפוחי אדמה אלפרדו עם אפונה גן

תפוחי אדמה אלפרדו עם אפונה גן
אם יש לך פלפל, שיני שום, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אלפרדו עם אפונה גן, מוקרם גן תפוחי אדמה ואפונה, ו גן אלפרדו עם עוף.

הוראות

1
תרסיס 3 1/2 ל 4-ליטר סיר איטי עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
שכבה מחצית כל תפוחי אדמה, בצל ושום ב תנור איטי מרוסס. בקערה בינונית, לשלב רוטב אלפרדו, חצי וחצי, מלח ופלפל; לערבב היטב. כפית חצי תערובת מעל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שכבה עם תפוחי אדמה שנותרו, בצל, תערובת שום ורוטב. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
כיסוי; לבשל על הגדרה גבוהה במשך 3 עד 4 שעות.
5
כ -30 דקות לפני ההגשה, מפזרים אפונה על תערובת תפוחי אדמה. כיסוי; לבשל על הגדרה גבוהה 20-30 דקות נוספות. מערבבים בעדינות לערבב אפונה עם תפוחי אדמה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים