תפוחי אדמה בגריל איולי חרדל עם עשבי תיבול בסדר
תפוחי אדמה בגריל איולי חרדל עם עשבי תיבול בסדר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חרדל, מיונז, עירית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו בייבי תפוחי אדמה עם גבינת עיזים שמנת ועשבי תיבול בסדר, איולי חרדל-תפוחי אדמה בגריל עם קנסות Herbes, ו האוכל הנהדר של ג'קסון וטרקלין המזל בגריל ארטישוק ושום איולי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא את המיונז, חרדל דיז ' ון, חרדל דגנים מלאים, דבש ושום ומפזרים מלח ופלפל מכסים את הקערה ומקררים לפחות 30 דקות ועד 1 יום.
שים את תפוחי האדמה בסיר ולכסות במים קרים על ידי 2 אינץ'.
מוסיפים את המלח ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים את תפוחי האדמה עד שיפוד מוכנס למרכז של כל תפוח אדמה פוגש עם התנגדות מסוימת, 12 עד 15 דקות.
מחממים את הגריל עד בינוני לחום ישיר.
חותכים את תפוחי האדמה לשניים, לזרוק עם כמה איולי חרדל ומפזרים מלח.
מניחים את תפוחי האדמה לחתוך בצד למטה על הגריל וגריל עד חום זהוב קלות, על 3 דקות. הפוך את תפוחי האדמה ואת הגריל עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, על 3 דקות.
מעבירים את תפוחי האדמה למגש ומפזרים פטרוזיליה, עירית, טרגון, מלח ופלפל.
מגישים את תפוחי האדמה עם איולי חרדל הנותרים.