תפוחי אדמה וסלמון חזרת כפול
תפוחי אדמה וסלמון כפול חזרת נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 65 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת ווסאבי, חרדל דיז'ון, פילה סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלמון ותפוחי אדמה צ'יפס עם קרם חזרת, סלט סלמון ותפוחי אדמה עם רוטב חזרת, ו סלט תפוחי אדמה עם סלמון מעושן וחזרת Cr (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה.
מפזרים סלמון באופן שווה עם מלח ופלפל; מברשת שני הצדדים של סלמון עם תערובת חרדל.
מניחים פתיתי תפוחי אדמה בצלחת רדודה; לדלות סלמון פתיתי תפוחי אדמה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול. קל לרסס סלמון עם ספריי בישול.
מוסיפים סלמון למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד הזהב. ידית לעטוף של מחבת עם נייר.
אופים ב 400 במשך 6 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.