תפוחי אדמה למדורה
אם יש לכם כ -50 דקות במטבח, תפוחי אדמה על מדורה עשויים להיות מתכון מדהים ללא גלוטן שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 273 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . תמורת 58 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. למתכון הזה מ-Allrecipes יש 42 חובבים. אם יש לכם גבינת צ'דר, מלח ופלפל, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא עובד היטב כתוספת במחיר סביר מאוד. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 53% . ציון זה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו קסדייה על מדורה , You'll Flip for These Skinny Frozen S'mores, No Campfire Needed , ותפוחי אדמה ממולאים באפייה (תפוחי אדמה טנדורי) .
הוראות
חממו מראש גריל חיצוני לחום גבוה.
על פיסת נייר אלומיניום עבה בגודל של כ-50x50 ס"מ, מניחים את תפוחי האדמה והבצל. מפזרים חמאה.
בקערה בינונית, ערבבו גבינת צ'דר, פטרוזיליה, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל.
מפזרים את התערובת מעל תפוחי האדמה.
קפלו את קצוות נייר הכסף. כסו את תפוחי האדמה בציר עוף.
סגרו היטב את נייר האלומיניום והניחו על הגריל המוכן. אפו 35 עד 40 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים.