תפוחי אדמה מוקרמים עם Gruyère וcrème Fraîche
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? תפוחי אדמה מוקרמים עם Gruyère וcrème Fraîche יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קרם fraîche, פטרוזיליה, תפוחי אדמה russet, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מוקרמים עם Gruyère, Gratin תפוחי אדמה Gruyère, ו חזיר תפוחי אדמה Gratin Gruyère.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בנדיבות חמאה 13x9x2 אינץ זכוכית תבנית אפייה. מסדרים חצי פרוסות תפוחי אדמה בתחתית צלחת מוכנה, חופפים מעט.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מורחים חצי קרם פרש מעל תפוחי אדמה ומפזרים חצי גבינה. למעלה עם שאריות תפוחי אדמה, חופפים מעט; מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מורחים עם שאריות קרם fraîche; מפזרים גבינה נותרת.
אופים gratin חשף 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. ממשיכים לאפות gratin עד תפוחי אדמה הם במכרז העליון הוא חום זהוב, כ 45 דקות.
הסר מהתנור; תן לעמוד 10 דקות.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
* זמין בכמה סופרמרקטים. אם לא זמין, חום 1 1/2 כוסות שמנת כדי פושר (85°F).
הסר מהחום ומערבבים ב 3 כפות חלב חמאה. לכסות ולתת לעמוד באזור חם ללא טיוטה עד מעובה מעט, 24 עד 48 שעות, בהתאם לטמפרטורת החדר. צ ' יל עד מוכן לשימוש.