תפוחי אדמה מטוגנים בשמן זית
שמן זית תפוחי אדמה מטוגנים דורש על 29 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. לך לחנות ותביא פלפל, תפוחי אדמה מזהב יוקון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. וזה אדיר. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ארטישוקים מטוגנים בשמן זית ולימון, ו שומר מטוגן בשמן זית ושום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
לשפשף תפוחי אדמה מתחת למים זורמים קרים; להשאיר עורות על. חותכים תפוחי אדמה לתוך סיבובים עבים ולאחר מכן מברשת את שני הצדדים של תפוחי אדמה בנדיבות עם שמן זית.
מניחים תפוחי אדמה על גריל וגריל משני הצדדים עד מעט חום, כ 2 דקות לכל צד.
הסר מהגריל ומניח בשכבה אחת על תבנית אפייה.
טפטוף תפוחי אדמה בנדיבות עם שמן זית שוב משני הצדדים ולאחר מכן עונה שני הצדדים עם מלח ופלפל.
מניחים תבנית אפייה על הסורגים של הגריל ומבשלים כ -10 דקות נוספות, או עד מבושל דרך במרכז ופריך מבחוץ.
הסר מהגריל ומפזרים שום טחון ועלי טימין קצוצים.