תפוחי אדמה מסולסלים גראטן
תפוחי אדמה מסולסלים או גרטן הוא תוספת שמגישה 8. תמורת 1.25 דולר למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -13 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 272 קלוריות . אם יש לכם קמח, שום, טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם לחג הפסחא . 5 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 81% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תפוחי אדמה מסולסלים au Gratin , תפוחי אדמה מסולסלים au Gratin , ו- Gratin Dauphinoise (תפוחי אדמה מסולסלים) .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. מרססים תבנית אפייה רדודה בגודל 2 ליטר בתרסיס שמן זית.
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים עד שתפוחי האדמה רק רכים, כ-8 דקות.
מסננים ומניחים בצד להתקרר מעט.
שמים את החלב והקמח בסיר גדול וטורפים עד שהקמח נמס.
מוסיפים את השום והתימין ומחממים על אש בינונית-גבוהה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהתערובת מגיעה לרתיחה ומסמיכה, כ-8 דקות.
מסירים מהאש, משליכים את ענף התימין ומערבבים פנימה את המלח.
מוסיפים 1 כוס מהגבינה ומערבבים עד להמסה.
מסדרים מחצית מתפוחי האדמה בתבנית האפייה.
יוצקים מעל מחצית מרוטב הגבינה.
מוסיפים את תפוחי האדמה הנותרים ומעליהם את יתרת הרוטב.
מפזרים את שאר הגבינה ואופים 25 דקות, עד לבעבוע. שמים מתחת לצלייה וצולים על גבוה עד שהחלק העליון משחים, כ-2 דקות.