תפוחי אדמה, פנצ'טה, תרד ותימין פריטטה
תפוחי אדמה, פנצ'טה, תרד ותימין פריטטה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו בצל, תפוח אדמה מזהב יוקון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: Chanterelle-סלט תפוחי אדמה עם פנצ'טה, שאלוט, טימין, תפוחי אדמה, בשר חזיר & פריטטה תרד, ו אטריות שום בטטה עם פנקטן ותרד תינוק.
הוראות
מחממים את התנור כדי לצלות.
מחממים שמן זית במחבת חסינת תנור על חום בינוני גבוה; מוסיפים פנצ ' טה. מבשלים 2 דקות; מוסיפים בצל ומבשלים 2 דקות. מערבבים תפוח אדמה, ומבשלים 10 דקות או עד מכרז. מערבבים עלי תרד; לבשל 1 דקה עד נבול. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, לטאטא יחד ביצים, חלבונים ביצה, מלח ופלפל.
יוצקים מעל תערובת תרד ומבשלים, רק עד הביצים להתחיל להגדיר.
מפזרים גבינה באופן שווה על החלק העליון, ואז מניחים את המחבת מתחת לברילר במשך 3 דקות, עד שפריטטה עולה מעט, הופך קל ומתיישב, ובועות גבינה.
הסר מהתנור, ומפזרים את החלק העליון עם עלי טימין.
להעביר צלחת הגשה, לחתוך 6 פלחי בצורת עוגה לשרת.