תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה צ'ילי קלוי. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, כמון טחון, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו תפוחי אדמה צלויים צ'ילי, עוף ותפוחי אדמה צלויים בצ'ילי, ו סלמון מצופה צ'ילי עם תפוחי אדמה קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
שלב הראשון 9 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל, פלפל ושום; לזרוק היטב מעיל. מסדרים תערובת ירקות בשכבה אחת במחבת קלייה רדודה; אופים ב 400 במשך 35 דקות או עד תפוחי אדמה רכים, ערבוב לאחר 20 דקות.
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Poema Cavan יבש נוסף. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.