זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מדורה טעונה תפוחי אדמה אפויים, טעונה פעמיים תפוחי אדמה אפויים, ו טעונה פעמיים תפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה למצב האמצעי של התנור מחממים ל 191°. לתקוע כל תפוח אדמה כמה פעמים עם מזלג ומניחים ישירות על המדף.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים עד העור רק מתחיל פריך בשר רך, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים, מחממים גריל גז ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את השליש העליון של תפוחי אדמה. לגרוף את הפנים לתוך קערה בינונית, משאיר שכבת בשר ¼ אינץ'.
מוסיפים גבינת שמנת ושמנת חמוצה ומכים במיקסר ידני עד לשילוב יסודי ורך, כ-30 שניות. מקפלים פנימה את כל אבל ¼ כוס גבינת צ ' דר, בייקון וערית עם כף עץ. מתבלים במלח, לפי הטעם.