תפוחי אדמה צלויים נהדרים
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ולקטו-אובו למתכונים שלכם, תפוחי אדמה צלויים נהדרים עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. תוספת זו מכילה 201 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. תמורת 75 סנט למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי 7 חובבי אוכל וטבחים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. יום העצמאות של יולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם מתכון זה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -40 דקות . אם יש לכם תפוחי אדמה אפויים, פלפל, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 83% , וזה מעולה. תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) , תפוחי אדמה ברבנט אפויים , וקורנביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
חממו גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה; שמנו קלות את הרשת.
גזרו שתי חתיכות נייר אלומיניום בגודל 30x43 ס"מ וקפלו אותן לשניים כדי ליצור שני מלבנים בגודל 30x23 ס"מ. רססו צד אחד של כל חתיכה בתרסיס שמן. סדרו את תפוחי האדמה על דף נייר אלומיניום מוכן בתבנית חופפת, תוך השארת 5 ס"מ רווח מכל הצדדים.
מפזרים בצל, פלפל ירוק, פלפל אדום ופטריות פרוסות. מתבלים במלח, פלפל, פתיתי ירקות ופפריקה לפי הטעם. מפזרים נקודות בממרח דל שומן.
הניחו את פיסת נייר הכסף השנייה מעל תפוחי האדמה כשהצד המשומן כלפי מטה. אטמו את הקצוות על ידי יצירת מספר קיפולים; נקבו 4 עד 6 חורים בחלק העליון כדי לאפשר לאדים לצאת.
מבשלים על הגריל שחומם מראש עד שתפוחי האדמה רכים, 20 עד 30 דקות.