תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה צ'יפוטלה Scalloped. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. גשו לסופר וקנו בייקון, קצפת, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים צ'יפוטלה, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
תהליך הראשון 6 מרכיבים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
העברת תערובת לקערה בינונית, ומערבבים בקרם הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
גריז קל צלחת אפייה 13 - x 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מורחים רבע מתפוחי אדמה בשכבה אחת בצלחת מוכנה; למעלה עם רבע מתערובת שמנת. חזור על שכבות עוד שלוש פעמים עם שאריות תפוחי אדמה ותערובת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
6
אופים, מכוסה, ב 400 במשך 50 דקות. לחשוף ומפזרים גבינה ובייקון.