תפוחי אדמה קלויים מצופים פולנטה עם עשבי תיבול ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה קלויים מצופה פולנטה עם עשבי תיבול ושום. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ים גס, עשבי תיבול, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: פירה עם שום צלוי ועשבי תיבול, שום צ'ילי קלוי תפוחי אדמה עם עשבי תיבול טריים, ו פולנטה אפויה קרמית עם עשבי תיבול, בצל ירוק וסלט ים קלוי.
הוראות
חותכים תפוחי אדמה לחתיכות בגודל בינוני (כ 8 חתיכות לכל חצי תפוח אדמה).
מניחים תפוחי אדמה בסיר 2 ליטר של מים מלוחים.
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני גבוה; מבשלים 10 דקות או עד תפוחי אדמה הם מזלג מכרז.
מסננים תפוחי אדמה; מניחים בקערה גדולה. בעדינות לזרוק תפוחי אדמה עם פולנטה, מלח ים ופלפל.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים שמן זית; מערבולת למעיל. כאשר שמן חם, להוסיף עשבי תיבול; לבשל 1 דקה.
מוסיפים תפוחי אדמה, מתפזרים בשכבה זוגית במחבת.
אופים 10 עד 15 דקות או עד תחתית הם זהב פריך. הפעל תפוחי אדמה; מפזרים שום.
אופים 10 דקות יותר או עד פריך משני הצדדים.
באמצעות כף מחוררת, להעביר תפוחי אדמה להגשה קערה או צלחת.