תפוחי אדמה תחת עוף קרמי
תפוחי אדמה תחת עוף שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לכם חלב, עוף, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: עוף טוסקני קרמי ותפוחי אדמה, עוף עם תירס מוקרם ותפוחי אדמה, ו עוף Cacciatore עם פירה שמנת.
הוראות
בסיר 2 ליטר, לחמם 1/2 כוס חלב ואת המרק לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים עוף וברוקולי.
להפחית חום; לכסות ומבשלים על 5 דקות או עד ברוקולי הוא רך. מערבבים עגבניות.
בסיר 2 ליטר נוסף, מחממים מים חמים, 1/2 כוס חלב והחמאה לרתיחה מהירה.
הסר מהחום. מערבבים ב 1 תפוחי אדמה נרתיק תיבול רק עד לחלח.
בואו לעמוד על 1 דקה או עד הנוזל נספג. שוט עם מזלג עד חלקה.
מגישים תערובת עוף על פני תפוחי אדמה.