קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

תפוח-אגוז-ג'ינג'ר גאלט

תפוח-אגוז-ג'ינג'ר גאלט
תפוח-אגוז-ג'ינג'ר גאלט הוא טבעוני מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר מגובש, סוכר חום, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: גאלט דובדבן שחור ופטל עם אגוז Frangipane וג'ינג'ר, תפוח-אגוז גאלט, ו ג'ינג'ר קרמל תפוח גאלט.

הוראות

1
תנור חום עד 204°. בקערה,לזרוק תפוחים עם אגוזי מלך, זנגביל, 2 כפות סוכר, קמח וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
רול פאי סרטנים למעגל 12 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה. מעיל bakingsheet עם ספריי בישול; מניחים קרום עוגה על גיליון. (It ' sok אם קרום העוגה תלוי על הצדדים.) סדר appleslices בשכבה אחת כדי ליצור מעגל על 3 סנטימטרים מedge של קרום העוגה; למלא מעגל עם פרוסות יותר. לגרד כלמכתים אגוזי מלך וג ' ינג ' ר מקערה על תפוחים.בעדינות לקפל את הקצוות של קרום העוגה על הקצה החיצוני של applefilling כדי ליצור קרום עבה. ריסוס השפה החיצונית של הקרום עםתרסיס בישול; מפזרים קרום עם הנותרים 2 כפיות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ותפוחים רכים, 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
חותכים ל 8 פרוסות ומגישים.
5
למנה (לכל פרוסה): 178 קלוריות, 8 גרם שומן, 2 גרם שומן רווי, 27 גרם פחמימות, 3 גרם סיבים, 2 גרם חלבון
6
עצמי