קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

תפוח אדמה מתוק

תפוח אדמה מתוק
עלים בטטה דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא חמאה, מלח, צימוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: תפוח אדמה מתוק, פיקנטי תפוח אדמה מתוק, ו בננה בטטה פאף תבשיל.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה הקוביות בטטה לתוך סיר גדול לכסות עם מים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד מכרז, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
לנקז ולתת מגניב.
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x9 אינץ צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים המבושלים, חלמונים ביצה, חמאה, ומלח לתוך קערת העבודה של מערבל חשמלי, והכה במהירות גבוהה עד תפוחי אדמה מתוקים הם שמנת וחלק, 3 עד 5 דקות. כפית את תערובת הבטטה לתוך צלחת אפייה מוכנה, וליישר את החלק העליון עם כף.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
5
מפזרים צימוקים ואגוזים על החלק העליון של התבשיל, ולחץ אותם קלות על פני השטח של תפוחי אדמה מתוקים.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
6
בקערת ערבוב, לנצח את החלבונים ביצה עד קצף, על 1 דקה. בהדרגה לשפוך את הסוכר ולהמשיך להכות עד מרנג הוא מבריק ומחזיק פסגות רכות, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
7
מורחים את הקצפת על התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
8
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל חם ואת מרנג הוא השחמה קלות, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור