תפוח אדמה קרמי עם מרק רוזמרין עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 328 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 76 סנט למנה מנות. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. 32 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם סוכר, רוזמרין, חצי וחצי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. נסו תפוח אדמה שמנת עם מרק רוזמרין, בטטה שמנת ורוזמרין פנה, ו מרק דלעת מרווה רוזמרין שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה במחבת מטגן גדולה ועמוקה עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים תפוחי אדמה, ואז בצל; מטגנים, מערבבים מעט מאוד בהתחלה, ואז בתדירות גבוהה יותר, עד שהדלעת מתחילה להזהיב, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים חמאה, סוכר ושום; ממשיכים לבשל עד שכל הירקות הם בצבע קרמל מנומר עשיר, כ -10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמל
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים פלפל קאיין; ממשיכים לטגן עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
5
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים, מכוסים חלקית, עד שתפוחי האדמה רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
באמצעות בלנדר טבילה או בלנדר מסורתי, מחית (הוספת רוזמרין טרי)עד חלקה מאוד, 30 שניות עד 1 דקה. (אם משתמשים בבלנדר מסורתי, פורקו אותו על ידי הסרת מרכז הקופץ של המכסה או על ידי הרמת קצה אחד של המכסה. עטפו את מיכל הבלנדר במגבת מטבח. כדי 'לנקות' את המכל, יוצקים מעט חצי וחצי, מערבבים בקצרה ואז מוסיפים למרק.)
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרי
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מחזירים לתבנית (או לסיר מרק); מוסיפים מספיק חצי וחצי כך שהתערובת תהיה כמו מרק, אך עם זאת סמיכה מספיק כדי לצוף לקישוט. טועמים, ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.