תפוח, בייקון ולחמניות דביקות צ'דר יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. אם יש לכם מלח, תפוחים מתוקים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: בייקון-מייפל לחמניות דביקות, קל לחמניות דביקות עם בייקון, ו לחמניות דביקות תפוח.
הוראות
1
מערבבים את המים, שמרים וסוכר לקערה גדולה ולתת לו לשבת עד שהוא קצף, על 10 דקות.
מוסיפים את הסוכר, הביצים, החמאה, השמנת החמוצה, הוניל, המלח ו-2 כוסות קמח, מערבבים במשך 2 דקות במדיום או 200 משיכות ביד ומערבבים מספיק מהקמח הנותר כדי ליצור בצק רך.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה, על 5 דקות. הבצק צריך להרגיש רך וחמאה ולא דביק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת, מכסים במגבת לחה ולתת לעלות עד שהוא הוכפל בגודל, על 1 שעה ו 30 דקות.אגרוף הבצק למטה, ללוש במשך 30 שניות, לכסות את שאר במשך 10 דקות.
מורחים את החמאה על הבצק ומשאירים 1 אינץ ' של אחד הקצוות הצרים בחינם.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולד
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מפזרים את התערובת של הסוכר החום ואת הקינמון על החלק החמאה של הבצק ואחריו תפוח, צ ' דר וחצי בייקון.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מגלגלים את הבצק לתוך בול עץ מתחיל עם הקצה הצר החמאה, צובטים את התפר כדי לאטום ולחתוך ל -16 פרוסות אפילו.ממיסים את החמאה, סוכר חום וסירופ תירס במחבת בחום נמוך, מערבבים באגוזים ובייקון שנותר ושופכים את התערובת לתחתית צלחת האפייה.סדר את הלחמניות על גבי התערובת, לכסות בניילון נצמד ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה ו 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות מצופות שוקולד
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת